Assosiasjon HOPP

Vår forening har vært involvert i ikke-formell utdanning av barn og ungdom innen helseopplæring i mange år. Siden stiftelsen i 2012 har vi implementert mange internasjonale prosjekter: ungdomsutveksling, treningssamlinger og seminarer, inkludert Erasmus +.

Som vår største suksess anser vi utviklingen av innovative verktøy for helseutdanning for ungdom: START NOW. I rammen av Erasmus+ KA2-programmet har vi i to år laget 20 moderne leksjonsmoduler, basert på ikke-formelle metoder. Vi har implementert dette prosjektet i samarbeid med organisasjoner fra Kypros og Bulgaria. Hvis du er interessert, kan du gå til siden med leksjonsmoduler: www.startnow-learning.eu

Vi skylder stedet vi nå er, ovenfor nevnte, START NOW! Etter to år bestemte vi oss for å gå tilbake til modulene, introdusere ytterligere innovasjoner innen helseopplæring og utvide samarbeidet med partnere fra Norge.

Hovedkvarteret til foreningen vår er i Opole, som vi har vært tilknyttet helt fra begynnelsen. I byen gjennomførte vi ungdomsutveksling med Opoles partnerbyer: Potsdam og Ivano-Frankivsk, og vi møttes med andre partnere, eksperter og lokalsamfunn, på konferanser og seminarer for våre andre prosjekter.

Helseopplæring er imidlertid ikke det eksklusive området for våre aktiviteter. Sammen med vår partner fra Kypros har vi implementert et prosjekt innen motarbeidelse av seksuell vold blant unge. Resultatene du kan se på www.reactactprevent.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

I accept the Privacy Policy

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.