Vi møttes endelig

Etter lang tid med fjernarbeid på StartNow + -prosjektet, er tiden inne for å frigjøre arbeidsmøter for prosjektgrupper. Åpningen av Norge gjorde det mulig for nordmenn å komme til Polen. Denne gangen møttes vi i Opole (6-8 / 07/2021), hjembyen til HOPP-foreningen.

Hva gjorde vi i to dager?

I løpet av de to dagene av møtet oppsummerte vi våre felles prestasjoner, inkludert pedagogiske kort vi har utarbeidet. Et sett med 10 nye moduler er under ferdigstilling, så du vil snart lære om temaene vi har valgt. Vi baserte det på analyser som var like viktige for unge mennesker.

Hva blir det neste?

Vi er også ferdig med arbeidet med barnevernutdanning, et sett med regler som gjennom implementering vil forbedre kvaliteten på utdanningsprosessene. Vi har enda et møte foran oss og videre arbeid med resultatene. I løpet av neste møte, denne gangen i Oslo, vil vi fokusere på den kommende internasjonale opplæringen for lærere og utgivelsen av mobilapplikasjone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

I accept the Privacy Policy

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.