FURIM Institutt

FURIM Insitutt, med base i Oslo, Norge, har som mål å produsere evidensbasert kunnskap om fokusområdene – Friluftsliv, ungdom, turisme, sport og miljø. FURIM har også som mål å utvikle tilnærminger for å løse eksisterende problemer og behov gjennom omforming av denne kunnskapen til teknisk kunnskap og å bruke disse tilnærmingene som løsningsverktøy gjennom prosjektbaserte arbeider.

Våre nøkkelkompetanser inkluderer, men ikke begrenset til, sosial innovasjon, utdanning, sosial inkludering og integrering, bruk og implementering av teknologi og sosiale medier, ungdoms empowerment, prosjektledelse og forbedring av kapasitetsbyggingsaktiviteter, entreprenørskap utdanning, aktivt medborgerskap engasjement, bærekraft utdanning.

FURIM Institute utfører forsknings- og utviklingsaktiviteter ved hjelp av vitenskapelige og evidensbaserte metoder og utvikler og implementerer prosjekter i henhold til resultatene fra disse aktivitetene for sine egne fokusområder. Instituttet støtter vitenskapelige og akademiske studier.

I samarbeid med nasjonale og internasjonale organisasjoner utvikler FURIM Institute læreplaner / læreplaner for formelle, ikke-formelle og formelle utdanningsorganisasjoner, lager ansikt til ansikt og fjernundervisningsinnhold, og deltar aktivt i utdanningsplattformer.

FURIM gjennomfører prosjekter og aktiviteter med organisasjoner knyttet til sine fokusområder. FURIM deltar også i nasjonale og internasjonale nettverk; utvikler effektivt samarbeid med alle interessenter relatert til fokusområdene. I tillegg har FURIM også som mål å gjennomføre sosiale innovasjonsstudier innen relaterte fokusområder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

I accept the Privacy Policy

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.